Over ons

Jou adviseren en helpen met alles wat te maken heeft met verzekeringen. Van A tot Z ontzorgen op dit gebied is mijn doel en passie en geeft mij veel voldoening. Een langdurige relatie opbouwen hoort daarbij. Persoonlijk contact is voor mij vanzelfsprekend. De lijntjes zijn hierdoor kort. En dat werkt effectief. Geen lange wachtrijen en gesprekken met personen die je niet kent of die jou niet kennen. Want door de relatie die wij opbouwen leren we elkaar juist goed kennen.

Henriët Nijenhuis
Assurantieadviseur en eigenaar van Happy Verzekerd
06-40651986
info@happyverzekerd.nl

Geboren op 21-10-1976
Vanaf 1998 werkzaam in het verzekeringsvak
Woonachtig in Ommen
Moeder van een prachtige dochter (Merle 17-03-2011)
Wandel graag met onze hond Charlie (Boomer)
Geniet graag van de natuur
Ik ben fan van de zee
En heb passie voor mijn werk

Henriët Nijenhuis
Oprichter en eigenaar van
Happy Verzekerd