Wie zijn wij?

Welkom op onze site!
Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat betekent dat we een samenwerking hebben met de verzekeraar en werken voor de klant. We hebben onze website makkelijk en overzichtelijk gemaakt zodat je zelf snel en makkelijk een berekening voor je verzekering kunt maken. Vervolgens kun je de verzekering direct online afsluiten. Vanaf dat moment ben je ook direct verzekerd van onze uitstekende service.

Wat willen wij bereiken?

Verzekeringen zijn nog best ingewikkeld. Geen enkele verzekering is hetzelfde. Daarom is het best lastig om de verzekering te kiezen die het beste bij je past. En natuurlijk wil je hiervoor niet teveel premie betalen.
Daarom helpen wij je graag met veel passie en plezier om de juiste verzekering te kiezen. Wij maken het liefst alles zo duidelijk en simpel mogelijk. Dit geeft je een rustig en prettig gevoel en daar streven wij naar.

Vergelijken op prijs en kwaliteit  

Bij ons kun je verzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit. De voorwaarden van elke verzekering zijn verschillend. Daarom is het goed te weten wat er wel en niet onder de dekking van een verzekering valt. Naast de premie wordt er bij ons ook vergeleken op voorwaarden.

Lees meer over wie wij vergelijken

Goede combinatie: online gemak met een goede service!

Mail, chat, tweet, of whatsapp met ons en je krijgt altijd een ervaren medewerker met kennis over verzekeringen. Wij praten graag met je om onduidelijkheden weg te nemen en je gerust te stellen door het maken van de juiste keuzes.
jij kiest het contact dat jij het prettigst vindt, wij zorgen voor een snel en duidelijk antwoord!

Hoe verdienen wij ons geld?

Pas wanneer iemand daadwerkelijk een verzekering bij ons afsluit verdienen wij geld. Dit kan eenmalig zijn bij het afsluiten van de verzekering of doorlopend. Dat is afhankelijk van de soort verzekering. Wij ontvangen deze vergoeding rechtstreeks van de verzekeringsmaatschappij. Met dit geld kunnen wij onze klanten voorzien van deskundig advies, regelen wij de afhandeling van schades en verbeteren wij onze website.

Execution only

Via verschillende online rekenmodules op onze website, kun je zelf de premies van verzekeringen berekenen en de verzekering van je keuze online afsluiten zonder advies van een financieel adviseur. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) ‘execution only’ genoemd.

Execution only

Bij ‘execution only’ maak je zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voer je bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur je hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die je zelf hebt gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

Heb je vragen over de Wet financieel toezicht of ‘execution only’?

Neem dan gerust contact met ons op.

Henriët Nijenhuis
Oprichter en eigenaar van
Happy Verzekerd