Oldtimerverzekering auto

Lekker toeren met je oldtimer

Herinner je dat gevoel nog? Trots en vreugde toen je eigenaar werd van je klassieker, waar je nu zoveel rijplezier aan beleeft. Maar elke keer dat je met je oldtimer de weg op gaat, loop je het risico op schade.

Je bent zuinig op je pronkstuk en rijdt extra alert. Maar dat geldt helaas in het moderne verkeer niet voor alle weggebruikers. Om toch onbezorgd te kunnen toeren met je klassieker is er de oldtimerverzekering.

De oldtimerverzekering is bedoeld voor auto’s en motoren die 25 jaar of ouder zijn en waarmee niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gereden. Voor een gering bedrag heb je al een WA-verzekering. Alle schade die je toebrengt aan anderen is dan verzekerd. Er zijn ook oldtimerverzekeringen die een volledige casco dekking bieden. Daarmee wordt ook de schade vergoed aan je klassieker. De premie voor deze verzekering is afhankelijk van de waarde van je auto of motor. De waarde dient te worden vastgesteld door een taxateur. Je hebt een klassieker en zoekt een passende oldtimerverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij je een prima oplossing.