Verzekeringen voor zzp’er

Risico’s als zzp’er

Als zzp’er werk je keihard om je bedrijf op poten te zetten. Je gaat daarbij risico’s niet uit de weg, want dat hoort nu eenmaal bij zelfstandig ondernemen; zonder lef kom je nergens. Maar om te kunnen blijven ondernemen, is het wel verstandig om af en toe na te denken over de mogelijke risico’s. Want wat gebeurt er als je bedrijf afbrandt, je arbeidsongeschikt wordt of een klant weigert te betalen. Je kun natuurlijk denken: die kosten vang ik zelf wel op. Maar zeker in het begin zullen je reserves dat niet toelaten.

Verzekeringen voor de zzp’er

Bij Happy Verzekerd ben je als zzp’er voor je verzekeringen aan het juiste adres. Wij bieden speciale pakketten aan die helemaal afgestemd zijn op de specifieke risico’s in je branche. Je kunt zelf je pakket samenstellen en op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen.
Welke verzekeringen zou je als zzp’er af kunnen sluiten?

Voor zelfstandige ondernemers zonder personeel zou je de volgende verzekeringen af kunnen sluiten:

Aansprakelijkheid Bedrijven: deze dekt de financiële gevolgen als je aansprakelijk wordt gesteld voor schade die je aan derden hebt toegebracht.
Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV): zorgt bij arbeidsongeschiktheid in je eigen beroep voor een maandelijkse uitkering.
Brandverzekering: verzekert brandschade aan roerende en onroerende zaken, zoals je bedrijfspand.
Rechtsbijstand: de kans dat je verwikkeld raakt in een juridisch conflict is best groot. De kosten voor een advocaat hebben grote invloed op je financiële situatie. De rechtsbijstandverzekering biedt hier bescherming tegen. Vaak zit bij deze verzekering ook een incassoservice en is het mogelijk om contracten te laten nakijken door juristen.
Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering: dekt de contractuele aansprakelijkheid als je als vervoerder optreedt en er schade aan en/of verlies van zaken plaatsvindt die je moet vervoeren voor derden.
Zakelijke autoverzekering: dekt de schade die je kunt oplopen met de auto die je zakelijk rijdt.
Eigen Vervoerverzekering: dekt schade aan de eigen goederen/gereedschappen die je zelf vervoert.
Werkmaterieelverzekering: dekt de risico’s die zijn verbonden aan het bezit en de exploitatie van werkmaterieel.

Wil je geheel vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden?
Dat kan! Neem snel contact met ons op en wij helpen je graag!

info@happyverzekerd.nl