Dienstenwijzer

Wij willen ons graag aan je voorstellen en je informeren over wie wij zijn en hoe wij werken.

Wie zijn wij?
Happy Verzekerd is in 2015 opgericht. Het is een assurantiekantoor dat via internet verzekeringen aanbiedt aan particuliere relaties.

Execution Only
Wanneer je via onze website een verzekering afsluit dan is er geen sprake van advies. Dit wordt Execution Only genoemd. Als je als klant via onze website zelf een verzekering afsluit dan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van de verzekering. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Welke diensten verrichten wij?
Wij kunnen je van dienst zijn op het gebied van particuliere schadeverzekeringen.
Voor onze producten maken wij gebruik van de diensten van een volmachtbedrijf. Dit volmachtbedrijf is Voogd & Voogd Verzekeringen, Boomgaardweg 5 te Middelharnis. Wij maken gebruik van het vergelijkingsprogramma van Voogd & Voogd. De voorwaarden van de aangeboden verzekeringen kun je online vergelijken, de premie van de verzekering wordt door Voogd & Voogd geïnd. Voogd & Voogd draagt het risico voor het uitbetalen van de schades. De polis ontvang je rechtstreeks van Voogd & Voogd. Je kunt zelf, op basis van Execution Only, je verzekeringen beheren en online schades melden via de digitale Polismap of de Polismap App.

Wat verwachten wij van jou?
Bij alles wat je van ons vraagt, vragen wij van jou dat je ons correct en volledig informeert. Wanneer je bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-) uitkering van de betreffende verzekering. Omdat er sprake is van Execution Only ben je in het geheel zelf verantwoordelijk voor het aangaan en afsluiten van je verzekering. Hetzelfde geldt voor het wijzigen of opzeggen van verzekeringen.

Hoe worden wij beloond?
Provisie is de inkomstenbron die wij als assurantieadviseur van de verzekeraars, waarmee wij samenwerken, ontvangen voor onze bemiddeling, het onderhoud en beheer van je verzekeringen. Voor elke verzekering die je via ons afsluit, ontvangen wij provisie. Deze provisie is meestal een percentage van de premie en ontvangen wij rechtstreeks van de verzekeraar. Pas als je een verzekering bij ons afsluit, betaal je met de premie een vergoeding voor onze diensten. Wij berekenen dus geen extra kosten voor onze diensten.
De uitvaartverzekering is hierop een uitzondering. Wij ontvangen van de verzekeraar geen provisie als wij een uitvaartverzekering afsluiten. Wij rekenen voor het in kaart brengen van de kosten van je uitvaart en het afsluiten van je uitvaartverzekering eenmalig € 60,-.

Klachten?
Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om je tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Het is alleen nooit helemaal uit te sluiten dat er ergens fouten worden gemaakt. In dat geval horen wij dat graag, zodat we kunnen proberen samen met jou tot een oplossing te komen. Ben je ontevreden over onze dienstverlening en is je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld, dan kun je je klacht voorleggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, waarbij ons kantoor is aangesloten. Het klachteninstituut zal je klacht verder in behandeling nemen.

Inschrijvingen
AFM vergunningnummer: 12043492 Kifid aansluitnummer: 300.016112 KvK-nummer: 62073397