Autoverzekering

Een autoverzekering afsluiten doe je makkelijk online.
Je kiest uit 3 basisverzekeringen:
WA, WA-Beperkt Casco of WA-Volledig Casco (All Risk).
Daarnaast kun je de autoverzekering uitbreiden met de volgende aanvullende modules:
– Ongevallen inzittendenverzekering. Deze verzekering keert een vast bedrag uit als iemand na een ongeval invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele medepassagiers.
– Schadeverzekering voor inzittenden: Vergoedt de schade die de bestuurder en/of passagiers lijden door het ongeluk. Dat kan letselschade zijn, maar ook schade aan bagage of kleding. De schade die daadwerkelijk geleden is wordt vergoed.
– Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundig rechtshulp om schade aan de auto of letselschade te verhalen.

De WA-verzekering dekt de schade die je met je auto aan anderen en hun bezittingen toebrengt en waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent. De schade wordt ook vergoed als je een ander in je auto laat rijden. De schade aan je eigen auto wordt niet vergoed. Ook niet als er sprake is van diefstal en ruitbreuk. Als autobezitter ben je verplicht uw auto minimaal WA te verzekeren. De minimale dekking is € 2.000.000,-.

Deze dekking wordt ook wel WA-Plus, WA Extra of WA Mini Casco genoemd. De WA-Beperkt Casco verzekering vergoedt naast de verplichte WA-dekking schade aan de eigen auto als gevolg van diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en botsing met dieren. Schade die je zelf veroorzaakt aan je eigen auto is uitgesloten van deze dekking.
De premie voor de beperkt cascoverzekering hangt onder andere af van de waarde van je auto, schadevrije jaren en je leeftijd.

De WA-Volledig Cascoverzekering staat bij iedereen ook wel bekend als de Allriskverzekering. De Volledig Cascoverzekering vergoedt bijna alle soorten schade die je kunt krijgen aan uw eigen auto. Je bent verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid, de dekking van de beperkt cascoverzekering maar ook tegen schade dat voortkomt uit vandalisme, slippen of van de weg raken.

 

Schade aan anderen
Brand
Diefstal, inbraak, joyriding
Ruitbreuk
Botsing loslopende dieren
Botsen en omslaan
Aanrijding
Te water raken
Vandalisme
Slippen

WA

Schade aan anderen :
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WA+Beperkt Casco

Schade aan anderen :
Brand :
Diefstal, inbraak, joyriding :
Ruitbreuk :
Botsing loslopende dieren :
Botsen en omslaan :
 
 
 
 

WA+Volledig Casco (All Risk)

Schade aan anderen :
Brand :
Diefstal, inbraak, joyriding :
Ruitbreuk :
Botsing loslopende dieren :
Botsen en omslaan :
Aanrijding :
Te water raken :
Vandalisme :
Slippen:

Voordelen van de autoverzekering van Happy Verzekerd

Scherpe premie.

Snel en makkelijk afsluiten.

Elk jaar checken wij of je niet teveel premie betaalt.

Wij helpen je graag met kiezen van de juiste dekkingen.

Overstappen is geen gedoe. Wij helpen je met het opzeggen van je oude verzekering.

Schade aan je auto veroorzaakt door een ander? Wij helpen je de schade te verhalen.